Coșul meu

Mini Cart

 
viziunea sesderma laboratory romania

Caliate

 

Sesderma este pionier în promovarea unei dermatologii cuprinzătoare. Aceste aspecte sunt reflectate în Politica noastră privind calitatea.

Politica privind calitatea aplicată de Sesderma se bazează pe următoarele principii esențiale:

  • - Promovarea cercetării, dezvoltării și inovației pentru produse noi, în scopul de a satisface cerințe diverse de îngrijire a pielii. În acest scop, ne bazăm pe cunoștințele și pe experiența noastră practică clinică, precum și pe o comunicare constantă cu profesioniști în domeniu.
  • - Le oferim clienților noștri produse valoroase în ceea ce privește siguranța și calitatea și cantitatea substanțelor active, demonstrând angajamentul nostru față de bunăstarea pielii oamenilor și respectând în același timp cerințele legale ale fiecărei țări în parte în încercarea de a ne satisface clienții.
  • - Garantăm un serviciu pentru clienți satisfăcător, inclusiv o ascultare activă.
  • - Îmbunătățim permanent procesele noastre de management, crescând eficacitatea și productivitatea.
  • - Încurajăm dezvoltarea profesională, instruirea și angajarea resurselor umane, prin instruire continuă și specializată.

Sistemul de asigurare a calității de la Sesderma este garantat și susținut de certificarea ISO 22716:2007, Ghidul de bună practică pentru fabricarea de produse cosmetice, emis de Corpul de certificare SGS în noiembrie 2013.

Sesderma mai deține și un certificat de conformitate cu Bunele practici în fabricarea (GMP) de produse cosmetice, eliberat de Agenția Spaniolă Pentru Medicamente și Produse Destinate Sănătății (AEMPS), din 7 februarie 2014.

ISO 22716