Cosul meu

Mini Cart

 

1989

Ia ființă Sesderma

Dr. Serrano și o echipă de profesioniști cu multă experiență în domeniul dermatologic și farmaceutic înființează sesderma. La scurt timp, primii pacienți încep să utilizeze produsele Sesderma.

1991

Inovație chiar de la început

Primul laborator din Spania care lansează creme cu acid glicolic. Linia Acglicolic este și astăzi una dintre liniile cele mai vândute ale laboratorului nostru.

1992

Lansare pe piața internațională

Primul laborator din Spania care lansează creme cu acid glicolic. Linia Acglicolic este și astăzi una dintre liniile cele mai vândute ale laboratorului nostru.

2007

Recunoaștere profesională

Fillderma câștigă premiul pentru cel mai inovativ produs anti-îmbătrânire de la „Premiilor pentru Farmacie și Cosmetică”, organizat de Correo Farmacéutico.

2009

Expansiune continuă

Deschiderea unei filiale în Polonia O poartă către țările din Europa de Est.

2010

Nanotehnologie

Sesderma  lansează o gamă completă de produse bazate pe nanotehnologie. Departamentul de cercetare și dezvoltare dezvoltă tehnologia de producere a lipozomilor, nu doar ca ingrediente active, ci și ca mijloc de transport al altor ingrediente active, îmbunătățindu-le eficacitatea.

2011

Mai multe premii pentru inovare

Serumul C-Vit Lipsomal câștigă premiul pentru cel mai inovativ produs la a șasea ediție a Premiilor pentru Farmacie și Cosmetică, organizat de Correo Farmacéutico

2012

Dezvoltare constantă

Am deschis filiale în Mexic și India, două țări cu o dezvoltare constantă care au întâmpinat Sesderma cu brațele deschise.

2013

Cel mai bun laborator din Valencia

Revista Tendencias ne cataloghează drept „Cea mai bună companie cosmetică din Comunitatea Valenciană”.

2014

Reinventăm acidul glicolic

Industria farmaceutica spaniolă consideră serul lipozomal Acglicolic drept „Cel mai inovativ produs anti-îmbătrânire” la Premiile Pentru Produse Cosmetice și Farmaceutice organizate de Correo Farmacéutico.

2015

Extindere internațională

Sesderma își consolidează prezența internațională prin deschiderea de filiale în Republica Dominicană, Costa Rica, El Salvador, Panama, Peru, Brazilia, Germania, Regatul Unit, Rusia și Taiwan.